ספרי חיזוק באמונה ומוסר

השאלה: שלום כבוד הרב. אני חייל בחטיבת גולני. התגייסתי לפני שנתיים לערך ואני מרגיש שהאמונה שלי מתערערת מיום ליום. אני גם מגיע למצבים שאני לא רוצה להגיע ,מבחינת מידת הכעס יצר הרע ועוד. אשמח אם תייעץ לי על טיפים לחזרה בתשובה מתוך אמונה שלימה . בתודה הראל סלמן

התשובה

רבני מכון התורה והארץ | ז' אלול תשע"ז 13:15

כדאי ללמוד בקביעות (אפילו זמן מועט ביותר) ספרי מחשבה או מוסר.

ישנם ספרי כיס המתאימים לחיילים כגון: ותן חלקנו לחץ כאן. או ספרי אמונה כגון :בשביל הנשמה לחץ כאן