ברסלב

השאלה: ב"סד

שלום כבוד הרב,

השבוע עיינתי בעלון "באהבה ובאמונה". וקראתי את המאמר של תורת הפרט במשנת הרב קוק.מדובר שם על זרם הברסלב בין היתר..
גורסים האנשים כי בזרם הברסלב חלק מהאנשים יוצאים משוגעים קלינית וזאת מפני השימוש בכוחות הנפש בצורה קיצונית. ושאלתי היא למה התכוונו בביטוי" השתמשות בכוחות הנפש בצורה קיצונית"...איך זה בא לידי ביטוי ביום יום??דוגמאות.

תודה מראש!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 1:51:32 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אינני מכיר את המאמר וכותבו, על כן אינני יכול לענות. עצתי לפנות למכון מאיר שהם יעבירו את השאלה לכותב כדי שהוא יפרש את דבריו בצורה הבהירה ביותר.

כתיבה וחתימה טובה