גיור

השאלה: לכבוד הרב שלום אני אשמח מאוד עם תענה לי על השאלה,אני בת 15 ואני רוצה לעבור גיור כמה שיותר מוקדם מה אני צריכה לעשות?
אבא שלי יהודי אבל אמא שלי לא וברוחי אני מרגישה יהודיה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 7:26:59 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

את צריכה ללמוד במוסד שומר תורה ומצוות, וכמו כן להיות בחברה של שומרי תורה ומצוות, ולאחר מכן את יכולה לגשת לאגף לגיור ולבקש להופיע בפני בית דין, אבל כל זה אחר לימודי יהדות באולפני גיור.
הדבר לא קשה ובר ביצוע, אם יש לך אמונה אמיתית בקב"ה ומוכנה לשמור מצוותיו הרי שהדרך פתוחה לפנייך, וישתדלו תמיד לעזור לך.