ספירת העומר

השאלה: דבר ראשון אני מתנצלת עם זאת הפעם המיליון ששואלים אבל זה חשוב לי!

אם אני לא שומעת מוזיקה אני לא מרגישה טוב זה מתבטא בכאבי ראש סחרחורות וכו´ האם אני יכולה לשמוע מוזיקה או שעלי להימנע משמיעה?

תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 2:49:32 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם זה מביא לידי חולי (כאב ראש וסחרחורות) אפשר להתיר, אבל נראה לי שחשוב לטפל בנושא מקצועית מדוע יש כאבי ראש בשעה שאין מוזיקה, לדעתי זו שאלה קודמת לשאלת המוסיקה בספירת העומר, על כן צריך לטפל בנושא בצורה מקצועית כמו כל חולי. ומה הדין בשבת, האם גם אז יש כאבי ראש?