חג

השאלה: שלום לך כבוד הרב,
ברביעי בעז"ה יהיה ראש השנה ולצערי הרב סבא שלי בבית חולים כ5 דקות מהבית שלנו וסבתא שלי תשן אצלינו כל החג ואנחנו מתפללים רחוק(20 דקות הליכה)ולסבתא שלי יש בעיות ברגליים וקשה לה ללכת רחוק אפילו לבית חולים לבעלה קשה לה.
יש לה בת חילוניה וחשבתי אולי זה אפשרי לבקש ממנה שתקח אותה לתפילה אצלינו בבית כנסת כי היא לא תשאר אצלינו 4 ימים בבית והיא רוצה לבוא לתפילה.
אשמח לתשובה במהרה,
שנה טובה ובשורות טובות.

-בקקשה לא לפרסם את השאלה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/13/2013 3:04:33 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אפשר להעביר את הסבתא על כסא גלגלים. אפשר גם על קלנועית של צומ"ת, אולם בודאי לא במכונית וכדו´.

כתיבה וחתימה טובה