ציצית בחוץ או בפנים?

השאלה:

1)האם היום מקובל ללכת עם ציצית בחוץ או ציצית בפנים והאם יש חברה שהולכים בה עם ציצית בחוץ?
2)האם מותר לי בכלל ללכת עם ציצית בחוץ גם אם החברה שאני קשור אליה לא הולכת עם ציצית בחוץ? כי אני לא רוצה להיראות לא טוב בעיני החברה ומצד שני אני לא מעוניין ללכת עם ציצית בפנים
3)האם בעניין הציצית אני צריך לעשות מה שהחברה אומרת או שאני יכול ללבוש את הציצית לפי מה שנוח לי?
4)האם בתשובות לשאלה 1,לשאלה 2 ולשאלה 3 יש הבדל בין אשכנזים לספרדים ובין אשכנזים לאשכנזים חסידיים?

התשובה

הרב יעקב אריאל |

בין האשכנזים יש נוהגים ללכת עם ציציות מגולות והספרדים עם ציציות מכוסות.