אומן

השאלה: שלום וברכה.

רציתי לדעת..
אני מבינה שרוב הציבור הדתי לאומי[ז"א הרבנים] לא מעודדים לטוס לאומן, אני מבינה.
אבל מה שכן, אני לא מבינה למה אתם שוללים את הנסיעה..
חסדי ברסלב מאמינים בצדיק, הציבור הדתי לאומי בחר לא ללמוד את תורת הצדיק ולא להכנס לכל החסידות, אם כך הוא לא יכול לבוא לשלול משהו אם לא בדק אותו.. יש ביסוס למה לטוס לאומן..
תודה רבה, וסליחה אם זה נשמע תוקפני.. זה ממש לא.. באמת בשביל לדעת..
שבת שלום ומבורך.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 4:24:58 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מי שבאמת חסיד ברסלב, בכל דרכיו, וזה מוסיף לו יראת שמים, יכול לנסוע. אבל הבעיה שנוסעים גם כאלו שאינם חסידים אלא שרוצים חוויות רוחניות, וכנגד זה יש איסור של יציאה מהארץ.