סוכה עם דפנות בטון

השאלה: שלום, רציתי לשאול אם אפשר לבנות סוכה כשרה כאשר 3 מהדפנות שלה הן בטון, ולמעשה אין דופן רביעית.. פשוט אנו גרים בבית קרקע ובו מרפסת לפי התיאור שתיארתי.
אנו מתכוונים לשים בד ועליו ענפי סכך וכך למעשה ליצור סוכה עם 3 דפנות מבטון וללא דופן רביעית. יודגש כי אין שום גגון או עץ, והמרפסת היא תחת כיפה השמיים..
ולשאלתי, האם הסוכה המתוארת כשרה? אם לא, מה ניתן לעשות כדי שהיא תהיה כשרה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות סוכה??
תודה רבה מראש.
ברקת.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/22/2013 12:58:51 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

סוכה כזאת כשרה למהדרין.

חג שמח

חתימה טובה