שליח לפורים

השאלה:

השנה אני לומד קורס כל יום מ 10:00 עד 14:00,אני חושב שגם בפורים אני צריך ללמוד את הקורס הזה ולכן אני מבקש מכבוד הרב שיאמר לי מה לעשות לגבי משלוח מנות ומתנות לאביונים לגבי פורים השנה,האם אני יכול לבקש ממישהו אחר לשלוח למי שאני רוצה משלוח מנות ובכך לקיים את מצוות משלוח מנות? האם אפשר כמו שהבנתי לתת מתנות לאביונים לפני פורים ובכך לקיים מצוות מתנות לאביונים?

התשובה

הרב יעקב אריאל |

אפשר להפקיד הן את המנות והן המתנות לאביונים לידי שליח שאתה בוטח בו שיתן בפורים.