פרויקט שמיטה

השאלה: שלום הרב, שמי אמתי, ושותף שלי ואני מקימים פרויקט חקלאי חוויתי. הרעיון הוא לשתף את הציבור במצוות התלויות בארץ וגם לשתף אותם בעשיה החקלאית. אני יודע שקיימים פרויקטים דומים אך יש כמה מאפיינים שהם יחודיים לנו. אשמח מאד לתאר את כל הפרטים של הפרויקט אם הרב ירצה בכך. בכל מקרה, אנחנו נשמח לליווי הלכתי ומענה לכל השאלות שלנו שיווצרו במהלך השנה. האם אפשר יהיה לקבל ליווי שכזה מהמכון? אולי רב מסוים שיוכל לענות לשאלות שלנו בטלפון או במייל או אפילו להיפגש? תודה רבה, אמתי אוליאל

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | כ"ג חשון תשפ"א 12:25

בס"ד

שלום וברכה

אפשר לקבל לווי הלכתי מטעם המכון בשמחה. כדאי אולי לייצור קשר עם הרב דוד אייגנר, דרך טלפון של המכון 086847325 להתייעצות ראשונית.