זרע לבלטה

השאלה: אני עובד שה על ענין זרע לבטלה
אם פעם זה היה כל יום
אחרי זה כמה פעמים בשבוע
אחרי זה פעם בשבוע
ובזמן האחרון רק 3 4 פעמים בחודש.
העניין הוא שאחרי שאני מוציא זרע אני מרגיש דכאון של ממש ועצבות
בגלל שכל הרבנים אומרים שזה מביא לעצבות ודכאון . מה דעתך?
דבר שני אני גולש הרבה בפייסבוק בגלל שאני מפרסם שם את העסק שלי ויש שם הרבה בחורות עם תמונות לא צנועות וזה מביא אותי להסתכל ומשם אני כבר מגורה ונכנס לאתרים וזה סתם זבל .
מה דעתך? איך אני עוקר ממני את כל התועבה הזאת של האינטרנט ?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 6:34:38 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

תחילה יש לעשות מסנן לאינטרנט, בלא דרגת סינון גבוהה אסור להסתכל באינטרנט.
צריך להעמיק בעניין הוצאת שז"ל, מתוך הסתכלות והעמקה בנושא, ונכתבו על כך כבר ספרים המדריכים את האדם בהבנת המעשה ובהשפעתו הרוחנית, וכן יש ספרים המדריכים כיצד להתמודד עם הראיות הללו. על כן התעמק בנושא (ספר: אשיב ממצולות הרב י. שפירא רמת גן).

בהצלחה