קידום בתפקיד

השאלה: לכבוד הרב שלום

יש קצין שקיבל קידום לתפקיד בכיר ומשמעותי יותר והוא שואל מה עליו לעשות כאשר המפקד שלו בתפקיד הנוכחי דורש ממנו להמשיך בתפקידו, הקצין טוען כי המפקד לא מעוניין במחליפו ורוצה להשאיר אותו בגלל שהוא מבצע את עבודתו נאמנה, השאלה היא האם עליו להישאר בתפקידו מתוך הכרת הטוב למפקדו, או שעליו לעבור לתפקיד החדש שהינו טוב לו ומועיל למערכת הצבאית?

בתודה רבה מראש!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/29/2013 11:58:59 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

השאלה בין הכרת הטוב ועם ישראל, נראה שתמיד עם ישראל קודם, והכרת הטוב אפשר בהרבה דרכים.
בכל אופן חסרים פרטים רבים ולכן התשובה לא מפורטת.