אני ובן זוגי

השאלה:

שמי ר'. אני עוד מספר חודשים בת 24 ויוצאת עם י' (בן 24 גם) כבר 4 שנים.
לצערי הרב הכרתי אותו עם חובות רבים ולשמחתי הרבה,הם נגמרים אוטוטו לאחר עבודה קשה מאוד של שנינו.אין לנו סכום כסף גדול יחד יש לנו סכום קטן ואנחנו לא מצליחים לחסוף אנחנו עובדים מאוד קשה, ואני מרגישה שאני הולכת להישבר דווקא לפני שאנחנו מניבים פירות מהעץ שעליו עבדנו כל כך קשה...אני מאוד רוצה להתחתן ולהקים בית בישראל תנאי המשכנתאות קשים ללא הון עצמי ואני רוצה לדעת האם אני יכולה לקבל ברכה מאיזהשהוא רב מכובד.
אנחנו שנינו מאוד כמהים לצאת לחיות בבית משלנו. מה עושים?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:44:20 AM

בס"ד

שלום וברכת ד´

יישר כח על כל המאמץ, הדברים שאת כותבת הם נוגעים ללב, ומגלים על כח התמדה ורצון יוצא מגדר הרגיל. לדעתי אין רבים שיכולים ללכת בדרך הנכונה שאתם הלכתם, ושכרכם כפול מן השמים. לגבי ברכה מרב חשוב, כדאי לפנות ללשכה של הראשון לציון, המקובל, הרב מרדכי אליהו שליט"א, ולבקש שהרב יתפלל להצלחתם.