בן זוג

השאלה: כבוד הרבה שלום רב
אני בת 19 ויוצאת עם בחור כבר חודש, הוא בחור טוב מבוסס אחראי
הוא הכיר את ההורים שלו ואני את שלו
ואנחנו רוצים להתארס אחרי פסח,
אבל אמא שלי לא כל כך מחבבת אותו בגלל שהוא הולך קצת עקום הכוונה
הרגליים שלו קצת מפוסקות כנראה שזה בעיה מילדות, לא דיברתי איתו על זה.
אני כל כך מחבבת אותו וטולי איתו ואני לא רוצה שהיחסים יסתימו בגלל זה.
מה עושים???תעזור ליי....

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:36:06 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

תחילה כדאי למשוך את הדברים עוד קצת כדי שאולי אמך תתרגל ותראה את תכונותיו הטובות, והחסרון של הרגליים, ידעך מעצמו. כמו כן אם זה לא עוזר כדאי לפנות למישהי שמכירה את אמך היטב, ולשוחח עמה על מנת שתשפיע על אמך שאין זה חסרון אלא מראה חיצוני בלבד.
אי"ה באורך רוח הכל יכול להסתדר.