דחית מחזור

השאלה: שלום אני לא יודעת אם זה קשור אליכם.. אבל אין לי מושג את מי לשאול..
אני 4 חודשים אחרי לידה. היה לי מאד קשה להיטהר.. בנוסף אני עם התקן נובה טי מה שמאריך את זמן המחזור.. שאלתי כאן מה ניתן לעשות כדי לדחות קצת את המחזור ואמרו לי שכדורים בשם פרימולוט נור.
אך משום מה הרופא שלי לא מוכן לתת לי מרשם.. ולא בגלל סיבה רפואית אישית שלי...
זה מאד מאד חשוב לי להיות בחג הפסח מותרת לבעלי..
השאלה שלי היא אייך אני כן יכולה להשיג את הכדורים האלו..
תודה רבה לכם!!!!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:07:33 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

בני ישראל מצווים על שמירת הנפש, ואם הרופא איננו מוכל לתת תרופה מסוימת, אין אפשרות להתיר לתתה, אלא א"כ יש רופאים חולקים שהם ברמה גבוהה מהרופא שאסר.

חג שמח