הריון

השאלה: שלום רב ושבת שלום....
לפני שלושה חודשים ילדתי את בני הבכור...הלידה קצת הסתבכה ולבסוף ילדתי בניתוח קיסרי(התינוק נכנס למצוקה נשימתית)
לאחר הלידה בבית החולים נאמר לי שעלי להמתין שנה לפני שאני אוכל להרחיב את המשפחה בשנית.
אני חייבת לציין שלקח לנו הרבה זמן להכנס להריון ,שנתיים וחצי....
אני מאוד מפחדת לקחת שוב גלולות על מנת לעקב כניסה להריון-למרות מה שנאמר בבית החולים
שאלתי היא האם להקשיב לבית החולים ואכן להמתין שנה..
או להקשיב לעצמי-כיוון שאני מאוד מפחדת שאם אתחיל לקחת גלולות אני מפחדת שיהיה לנו שוב קשה להכנס להריון..
אשמח לתשובתכם..
תודה מראש הילה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 7:43:37 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב

לדעתי כדאי להתייעץ עם עוד רופא מומחה בנושא גניקולוגיה ולידה. ולקבל את הדברים מתוך שיקול דעת רחב.