זוגיות

השאלה: שלום כבוד הרב,

הכרתי מישהי גרושה בת גילי(25) אשר יש לה ילד מנישואים קודמים.
להורים אין בעיה שהיא גרושה אך יש להם בעיה גדולה עם העובדה שיש לה ילד והם מתנגדים לקשר שלי איתה. האם אני צריך ללכת בעקבות הלב שלי (היא בחורה מסורתית שומרת שבת ואנחנו מסתדרים נהדר ביננו). או להקשיב להורי בעניין הזה?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 11:50:04 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

באופן עקרוני אין חובה להקשיב להורים בשאלה כזאת. אולם נראה שכדאי להטעים להם את הנושא מעט מעט ובעדינות, ואי"ה הנושא יסתדר. כמו כן אפשר לבקש מאדם בעל השפעה על ההורים (רב, מורה מרצה ידיד) שידבר איתם בנושא.

מועדים לשמחה