עולם הדייטים

השאלה: שלום הרב
יצאתי עם בחורה לדייט אחד
כבר מההתחלה היא לא נראתה לי מבחינת מראה
במהלך הדייט שמתי לב לעוד כמה דברים
ראשית הגבות שלה לא היו מסודרות
היא בדיוק אכלה משהו והיה לי קצת ריח לא נעים
וגם הבושם או מה שזה לא יהיה לא היה לי נעים.
אני לפני דייט מנסה להראות הכי טוב שאני יכול (אנני בחור יפה במיוחד ולכן ההשתדלות שלי היא טיפה יותר אני חושב)
בכל אופן הפריע לי שהבחורה באה לדייט ראשון כאילו היא יורדת למכולת.
אני חושב גם שכאשר בין אדם מלכתחילה לא נראה משהו מיוחד אז לפחות בהתחלה הוא צריך להשקיע יותר.
שאלתי היא כזאת
האם כדאי לי להגיד לה את הדברים האלה למען דייטים הבאים שיהיו לה?
או שלהגיד לה שזה פשוט לא מתאים וזהו?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:42:30 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לא נראה שאחרי פגישה אחת כדאי כבר להעיר. אפשר למסור למישהו קרוב לה, אבל לא אתה.