קיום יחסים

השאלה: אנחנו זוג דתי,נשואים טריים.לאחר קיום היחסים בפעם השניה מצאתי דם בעת שהייתי בשירותים יום למחרת. כיצד נדע איך לנהוג?
אציין שבדקתי בעד(למרות שבעלי אמר לי בדיעבד שאסור) ונמצא עליו דם.
מה הדין?ואם זה אכן מטמא אז כמה ימים עליי לספור עד הטבילה?תודה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:05:00 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מכיוון שהנושא הוא רגיש אין לדבר ולכתוב עליו באתרים, נראה שכדאי מאד, מאד לגשת לרב, שהרי לא כל מה שנראה בעיניך כדם הוא באמת דם, יתכן שזה מראה קרוב, וכמו כן לדם במי רגלים יש עוד מקורות (כגון: כליות, וכדו´) על כן צריך לברר את הנושא עד תומו עם רב שבקי בדיני טהרה. כמו כן לפעמים יש שאריות של קרום וצריך גם טיפול רפואי. על כן אין ברירה אלא לגשת לרב בקי בדינים. כמו כן אם אתם באזור ירושלים אפשר לפנות למכון פוע"ה (גבעת שאול, רח´ רבי עזריאל). בכל מקרה יפה שעה אחת קודם.