תוכנה שאינה צנועה

השאלה: שלום, יש לי תוכנת עריכה, אבל אם אני מחפש בה אפקטים, חלק מהאפקטים עם דוגמא של נשים עם גופיות, רציתי לשאול האם מותר לי לחפש אפקטים לסרטון בזה? אם לא, יש אולי אופציה נוספת? תודה ובשורות טובות

התשובה

הרב דוד אייגנר | ט' חשוון תשפ"ד 21:34

ב"ה

שלום וברכה

מכיוון שלדבריך, התמונות שאינן צנועות הן "בילד אין" בתוך התוכנה, אל תשתמש בה, אני לא  מתחום הגרפיקה, ואיני מכיר כלל תוכנות אלו, אך אם ברור לך שכחלק מהכניסה לתוכנה היא גם שימוש אינטגרלי בתמונות שאינן צנועות, לא להיכנס באופן מודע לכך.

בברכה

דוד