שאלה אישית מאוד

השאלה: בס"ד

לכבוד הרב הנכבד שלום רב,
הנני אדם יחיסת מבוגר הלוקה בהפרעות/צחלות נפשיות קשות.לא אפרטן, אך הן אכן מאוד קשות לי וההתמודדות עימן מצריכה אותי להרבה כח.
אני חי עם אמי הצדיקה, המטפלת בי במסירות נפש עצומה ואני תלותי בה כמו תינוק עול יום!
לעיתים קרובות, בעת ההתקפים, או תחושה רעה, אני נשכב לצדה בכדי שתרגיע אותי ואולי ארדם בנוכחותה. שהרי, כפי שצינתי, אני תלותי בה לחלוטין.
ברצוני לברר האם אין במרה הנ"ל סטירה בעיניין טהרת המשפחה? ואם כן, חלילה, מה עלי לעשות?
בברכת שבוע טוב,
גולש קבוע באתרכם הנפלא והקדוש.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 10:10:44 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין בכך כל איסור. ועליך לעשות כפי שהרופאים אומרים לך לעשות. בכל אופן פעולה זו איננה אסורה עם אמא.