יחסי אשות

השאלה: שלום לך
בזמן האחרון אני נתקף בצרוך לקיים יחסי אישות עם אשתי רק שהיא נמצאת הרבה זמן בתחום האסור ונשאר רק שבוע עד עשרה ימים ממתי שהיא שמה התקן
האם אפשר שאהיה איתה אחרי בדיקה ראשונה של הפסק טהרה מאשר אחשוב על אחרת או אחרות
(היו לי בעבר ניסיונות בעניין על חלק קטן היא יודעת וזה נגמר )בזמן האחרון יש נטיה לכיוון שוב
מה לעשות
קשה לי מאוד עם החוסר
תודה

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:21:04 PM

בס"ד

שלום וברכת ד´

שאלתך מחולקת לשתי שאלות. א. הלכתית אין כל היתר לקיים יחסי אשות קודם טבילה לאחר שהאשה ספרה שבעה נקיים, אפילו אם יש לך מחשבות שונות. ב. מחשבתית לפי דברך הנושא חוזר על עצמו, לכן לדעתי עליך לדבר עם רב מומחה בעניין או יועץ מקצועי (דתי) שיש לו כישורים לטפל בשאלות מעין אלו. אם ברצונך לקבל שם של יועץ אני יכול להשתדל למצוא.