זמרת בחתונה

השאלה:

1)האם מוחר בחתונה שאישה תשיר עם התזמורת שלה אם הבחורים לא מסתכלים עליה בכלל ורוקדים עם החתן?

2)למה אסור לשמוע שירי אהבה אם אין בהם מילים גסות ולמה הם נקראים שירי עגבים אם אין בהם מילים לא צנועות? המילים אני אוהב אותך,את המחר שלי הם מילים יפות וצנועות

3)האם בתשובות לשאלה 1 ולשאלה 2 יש הבדל בין אשכנזים לספרדים ובין אשכנזים לאשכנזים חסידיים?

4)אתה עונה גם על שאלות באתר ישיבת בית אל או מישהו אחר ששמו הרב יעקב אריאל עינה על השאלות באתר ישיבת בית אל?

התשובה

הרב יעקב אריאל |

1) אסור בחתונה. מותר רק בהופעה לפני נשים.
2) כיון שהם מביאים את האדם להרהר בדברים שאינם צנועים.
3) לא
4) כן