טבילה עם ציפורניים

השאלה: לא יצא לי מעולם לעסוק בסוגיה זו, האם מותר לטבול עם ציפורניים מודבקות ( לא בניה!) יש לי אירוע יום לפני ואני חייבת ציפורניים לחוסר ציפורניים שלי.. הבעיה היא שכשמוצאים את הציפורניים צריך ממש לשייף כדי להוציא את הדבק..אז האם אפשר להשאיר או לא?
תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 12:10:50 AM
לא יצא לי מעולם לעסוק בסוגיה זו, האם מותר לטבול עם ציפורניים מודבקות ( לא בניה!) יש לי אירוע יום לפני ואני חייבת ציפורניים לחוסר ציפורניים שלי.. הבעיה היא שכשמוצאים את הציפורניים צריך ממש לשייף כדי להוציא את הדבק..אז האם אפשר להשאיר או לא?
תודה