נבחרת הכדורעף

השאלה:

שלןם כבוד הרב, אני פונה אליך לאחר לבטים קשים מסוגם ללא פתרון. מזה שש שנים באולפנא שלמדתי הייתי חברה בנבחרת הכדורעף דבר שהצריף נסיעות למשחקי חוץ מול קבוצות שונות של בנות חילוניות עם מאמנים ולפעמים אף בקהל נכחו בנים, האולפנא התמודדה עם הדילמה וכקבוצה הדתייה היחידה בארץ של בנות התלבשנו בצניעות ושיחקנו. אבל עכשיו סיימתי י"ב ואני ב"ה ממשיכה לשירות לאומי, המאמנת שלי באולפנא המליצה לי להמשיך לשחק גם לאחר סיום הלימודים אף במקום שירות הליאומי שלי, אך לאחר שביררתי, גיליתי שבכל הארץ ישנם מאמנים בלבד לבנות ואף במקום השרות לאומי שלי ישנה קבוצה של בנות עם מאמן, כך שהשאלה שלי היא האם אני יכולה להתאמן ולשחק מול מאמן? אם אלבש בגד צנוע? ניתן אף לציין שכדורעף זהו חלק גדול מאוד מהחיים שלי שיהיה לי קשה מאוד להיפרד ממנו והוא יחסר לי מאוד שהוא יאבד מנסיבות אלו,. תודה רבה ובתקווה למציאת הדרך הנכונה והישרה לעבודת הקב"ה , ברכה

התשובה

הב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 12:52:28 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

שאלתך מורכבת, אולם נראה שאם תלכי עם בגד צנוע (כפי שכתוב במכתב), אפשר שיהיה מאמן, מכיוון שהוא טרוד בעבודתו ואת לבושה בצניעות, והדבר מאד חשוב לך, בצירוף כל הדברים הללו אפשר לנסות להמשיך בקבוצה.