אני רוצה להתגייר

השאלה: ב"ה

כבוד רב שלום
עליתי לארץ לפני 10 שנים, אבא שלי יוצא משפחה יהודית דתית אך אמא שלי לא יהודיה רק מצד האבא שלה! חשבתי הרבה זמן להתגייר אך לא היה לי אומץ! היום אני בת 21 ואני בטוחה במה שאני רוצה לעשות. בבקשה תעזור לי ותסביר לי מה עליי לעשות? לאן לפנות כדי להתחיל את התהליך כמה שיותר מהר!
בתודה מיה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/19/2013 12:32:10 AM
בס"ד

שלום לך מיה

אם ברצונך להמשיך ולקיים תורה ומצוות וברצונך להצטרף לעם ישראל, הרי שעליך להתקשר למנהל הגיור בירושלים 02-6203752 ושם ידריכו אותך כיצד להתקדם במסלול על מנת לעזור לך בכל האפשר.