הפרדה בסניף

השאלה: אני מדריכה בסניף שהוא "יחסית" נפרד..אנחנו צות מעורב-ישיבות צוות ביחד,פעולות של הצוות וכו..הפעולות של השבטים עצמם הן נפרדת.החניכים שלנו הם באים ממשפחות לא הכי דתיות שיש,ולכן הם לא הולכים לתנועה נפרדת ממש(כמו אריאל).השאלה שלי-האם צריך להפריד את הסניף אפילו שחניכים אלו ילכו למקומות לא טובים?או שהמטרה מקדשת את האמצעים??

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/19/2013 12:30:53 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם יש חשש שמא ילכו למקומות לא טובים, עדיף בינתיים לא להפריד, אלא להדגיש שמצב זה הוא בדיעבד, אבל לכשיתאפשר יהא סניף נפרד.