גלולות..

השאלה: בס"ד
שאו ברכה ויישר כח עצום!
המחזור שלי לא סדיר,
בע"ה אני מתחתנת עוד חודשיים, על מנת שלא תהיה לי חופת נידה,הייתי אצל רופא נשים וביקשתי גלולות להסדרת המחזור.
רציתי לדעת האם יש גלולות שהן לא מונעות הריון.(אנחנו לא רוצים למנוע אחרי החתונה בע"ה..)
ושאלה נוספת האם יש רופאות נשים דתייות באזור אשקלון והסביבה.?
תודה רבה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 12:31:39 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אפשר לקחת גלולות, כמעט ואין חשש אחר החתונה של מניעה, שהרי ממילא אפשרות ההריון הראשון הוא כחודש לאחר החתונה, ואז כבר תם פרק הכדורים.
יש רופאה הרבנית שרה דרוקמן במרכז שפירא לא רחוק מאשקלון, יש בודאי עוד רופאות דתיות באשקלון אולם אינני מכיר, אפשר לברר בקהילות אשקלון, או אצל הרב בלוי שליט"א שהוא רבה של אשקלון.