דימומים

השאלה: לכבוד הרב שלום:
אני שנה ושלושה חודשים לאחר לידה מניקה בפועל ולוקחת כדורי סרזט.
עד לפני חודשים לא קיבלתי כלל מחזור, מלפני חודשיים יש לי כל מני כתמים לא קבוע זה לא מחזור יכול להופיע יום אחד ואחרי מספר ימים שוב (אני מנסה לספור נקיים ולא מצליחה)האם דימומים אלה הם דימומי נידה?
אשמח ליעוץ ותשובה .
תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/20/2013 5:27:54 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

ידוע שסרזט גורם לדמומים, ועל כן יש לגשת לרופא שישנה לך את הגלולה או יוסיף שלוב תרומה אחרת, ובכך אפשר לקוות שיפסקו הדמומים.
בינתיים לשאלתך דמומים אלו, כל זמן שאין לנו הסבר אחר מניין הם מגיעים (פצע או שריטה וכו´), אם הם אדומים ובגודל האוסר, הרי שאת צריכה לשמור חמשה (או ארבעה) ושבעה.