הוצאת התקן מהרחם

השאלה: ביום רביעי שעבר עשיתי הפסק בטהרה וביום חמישי התחלתי בספירת 7 נקיים. יום ראשון השבוע אחרי הבדיקה השניה כך שעברו 4 ימים מלאים נקיים הלכתי להוציא את התקן הטבעת מהרחם וזה גרם לדימום קל האם זה נחשב לדם מכה ואני ממשיכה לספור כרגיל או האם נטמאתי שוב ואני צריכה לעשות היום הפסק בטהרה חדש

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/20/2013 5:14:58 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם הרופא או מי שהוציא את ההתקן אומר שבגלל הוצאת ההתקן היה דמום אפשר להמשיך לספור, אולם אם הרופא אומר ששהדם מגיע מהרחם יש לספור מחדש.