תולעים בתותים תשעח

השאלה: שלום רב. אשמח לקבל נתונים על בדיקת תותים מחרקים המעודכנים לשנת תשע"ח אם יש. כל טוב, תודה מראש

התשובה

מכון כושרות | ג' אב תשע"ח 17:14

שלום וברכה

גם השנה בדקנו חבילות תותים רבות, ולאורם פרסמנו את הנחיות הנקיון בקישור זה.

לא פרסמנו השנה את טבלת התוצאות משום שהן דומות מאוד לשנה שעברה, בתוצאות השנה שעברה תוכל לצפות בקישור זה.

לבקשתך, אתן כמה דוגמאות קצרות מהשנה (כאשר כתוב 'שטיפה' הכוונה לשטיפה ושפשוף במברשת שינים):

בדיקה 1 - שטיפה ראשונה - 95 חרקים. שטיפה שניה - 8 חרקים. שטיפה שלישית - 4 חרקים.

בדיקה 2 - שטיפה ראשונה - 91 חרקים. שטיפה שניה - 3 חרקים. שטיפה שלישית - נקי.

בדיקה 3 - שטיפה ראשונה - 300 חרקים. שטיפה שניה - 17 חרקים. שטיפה שלישית - 1 חרק.