קיום יחסי מין......

השאלה:

נגיד זוג נשוי מותר לו לקיים יחסי מין מלאים ? או שזה עברה על פי הדת? סתם להאנתם (להביא ילדים אני יודע שמותר) ...
ונגיד משתמשים בקונדום זה נחשב חלילה זרע לבטלה????

תודה לעוזרים!!

חן.....

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 5:08:26 AM

בס"ד

שלום וברכת ד´

זוג נשוי יכול לחיות חיים נורמאליים, לעניין איך ומה בזוג נשוי אין בעיות בדרך כלל, מה שהם מחליטים ומותר על פי ההלכה עושים. אולם לזה צריך לשמוע פרטים ולגשת לרב שיאמר באלו אמצעיים מותר ואלו אסור. אין היתר לשפוך זרע לבטלה אבל מאידך יש חיוב לחיות חיי אישות גם בימי הריון הנקה למרות שאין אפשרות לילדים.

כתיבה וחתימה טובה