עץ הדר פרוש מילים

השאלה: שלום וברכה, האם ידוע לכם הזיהוי של כל 30 הפירות המופיעים בספר " פרי עץ הדר"? למשל: 1. סרבש, 2. שופאיפאש, 3. פישקוש 4. זירגואילאש 5. וישנאש 6. אקאראניס 7. נישפואלש 8. פריסין (פסתק) אם זה פיסתוק, הרי מופיע בהמשך פיסתוקים (גוז הנד)? באינטרנט כתוב שבספר תפארת יוסף של הר' זליכה על ש"ס ומאמרים ע' שפג ושפח יש זיהויים, אך אין לי את הספר. תודה רבה בברכת כהנים שלמה כ"ץ

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | ד' שבט תשפ"ד 14:31

בס"ד

שלום וברכה

אני לא עסקתי בזה, כדאי לשאול את הרב יהודה זולדן שהוא התעסק בכך.

בהצלחה רבה